Geen producten gevonden...

Verzenden & retourneren

Uw bestelling wordt door ons verzonden via DHL Pakketdienst. U ontvangt van ons een verzendbevestiging met de track & tracegegevens van DHL om de zending te kunnen volgen. De levertijd is normaal gesproken binnen 2 werkdagen (afhankelijk van dag en het tijdstip van bestellen). Momenteel is het helaas erg druk bij de postorderbedrijven. Dit kan als gevolg hebben dat uw pakket in sommige gevallen een paar dagen langer onderweg is.

Alle goederen worden voor verzending door ons gecontroleerd. Wij verpakken uw bestelling op een deugdelijke manier in een stevige doos zodat deze u onbeschadigd bereikt. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging zijn ontstaan dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen via email of telefoon (zie contactgegevens) en de bestelgegevens duidelijk te vermelden.

Geen verzendkosten voor uw bestelling vanaf  € 200,-
Voor bestellingen tot € 100,- wordt € 7,95 aan verzend- en handlingkosten in rekening gebracht.
Voor bestellingen van € 100,- tot € 200,- wordt € 14,95 aan verzend- en handlingkosten in rekening gebracht.
Verzendkosten vervallen automatisch bij bestellingen vanaf € 200,00.

Elk artikel dat op kleur is gebracht in opdracht van u als klant kan niet retour worden terug genomen. Een geringe kleurafwijking is geen reden voor retournering van uw bestelling.

Mocht u een klacht hebben over de kleur kunt u uiteraard wel contact met ons opnemen via email of telefoon.

Retourinformatie

Herroepingsrecht
Een geleverde bestelling kunt u binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 werkdagen ruilen of retour sturen (indien mogelijk in de originele verpakking). U kunt uw retouren doorgeven via ons contactformulier onder vermelding van het bestelnummer. Zodra de producten bij ons binnen zijn maken wij zo snel mogelijk uw geld over(excl de verzendkosten) op een door u aan te geven rekening. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

U kunt uw artikel(en) retour sturen naar:

Goedkoopverf.com
Rijnlaan 15
3522 BA Utrecht

 

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »