Geen producten gevonden...

CetaBever

Beverwijk
Wat in 1920 begon als "de Vereenigde Chemische Fabrieken CetaBever" in een bollenschuur in Beverwijk, is uitgegroeid tot een modern concern dat opereert als zelfstandig onderdeel van Akzo Nobel Decorative Coatings bv. De oprichters waren de heren De Lange, Van Steenhoven Sr. en Rozendaal.


Greta
De naam CetaBever ontstond door het samentrekken van de naam van één van de dochters van Van Steenhoven: Greta. Toen ze klein was verbasterde ze dit zelf tot Ceta en met 'Bever' van Beverwijk was een sterk merk geboren.


Van poetsartikel naar beits
Er werd goed gelet op de markt en er werd met durf en visie uitgebreid, zowel qua assortiment als personeel. Op die manier verschoven de werkzaamheden in de loop der tijd van de productie en verkoop van was- en poetsartikelen en lijmen (Velpon) naar de beitsen en oliën zoals we die nu kennen.


Topkwaliteit
CetaBever heeft altijd veel belang gehecht aan onderzoek en het leveren van topkwaliteit. Dat is de reden dat het eerste laboratorium al in 1934 gestart werd. Inmiddels zijn de high-tech laboratoria van CetaBever nog steeds iedere dag op zoek naar betere, milieuvriendelijkere manieren om de duurzaamheid en uitstraling van hout te verlengen en te versterken. Op die manier is het gedachtegoed van de oprichters vandaag de dag nog actueel.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »