Geen producten gevonden...
Stezo

Stezo Stezolac Uniwall


Synthetische isolerende muurverf is een zeer dekkende muurverf op alkyd (olie basis). Eventueel in lichte kleuren voor u te mengen.

Merk: Stezo
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 dagen

Synthetische isolerende muurverf is een zeer dekkende muurverf op alkyd (olie basis) voor ondergronden waar roetvlekken, nicotine en waterschade vlekken op ziiten. Door zeer goed dekkende samenstelling verdwijnen de vlekken al na één laag. Deze muurverf kan met gemak zowel over latex als watergedragen verflagen als alkyd (synthetische) verflagen heen. Deze isolerende muurverf is ook makkelijk te overschilderen met iedere muurverf wanneer dat weer nodig is. Ideaal voor ruimtes waar zich een kachel of open haard bevind of waar gerookt wordt. Waterschade is makkelijk te herstellen door zijn professionele werking. Een hoge kwaliteit muurverf.

Kale, onbehandelde, gekalkte of gestucte muren eerst voorbehandelen met de STEZO VOORSTRIJK GRONDERING. Door zijn langere droogtijd dan gewone waterbasis muurverf vloeit deze muurverf perfect uit over de oppervlaktes. Bij diepe vlekken is het nooit verkeerd om de oppervlaktes vantevoren af te wassen met ontvetter. Voor binnen.

 

Rendement: 6m² per liter.
Eventueel in lichte kleuren voor u te mengen.

Geen reviews gevonden...
promobanner_nl

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »